Klassisk massasje

Sliter du med stivhet i nakke og rygg? Eller kanskje du bare trenger å stresse helt ned? Maalish kan gi deg en massasje som bedrer hverdagen.

La oss kna ut stivheten en gang for alle!

Klassisk massasje, eller svensk massasje som det også kalles, er den desidert best kjente massasjeformen i Norge. Denne formen for massasje ble utviklet av svensken Per Henrik Ling. 

Massøren benytter her hendene som verktøy, med blant annet rolige håndbevegelser, knaing, tromming, og andre teknikker. Hele kroppen kan masseres, og massasjeformen benytter blant annet også oljer. 

En massasje er perfekt dersom du har muskelspenninger, eller helt enkelt om du sliter med stress. Kunder som går gjennom denne behandlingen, opplever at den er behagelig og bringer med seg flere gode helsefordeler. 

Du kan lese mer hos Norges massasjeforbund.

Klassisk massasje pris

Lurer du på hva en klassisk massasje koster? Hos oss i Maalish får du fornuftige priser, samt flere alternativer til å spare mye penger.

Vi tilbyr seanser på 25 og 50 minutter. 25 minutter koster 750 kr, mens 50 minutter koster 1,199 kr. Velger du heller abonnement på variantene, kan du få meget gode tilbud.

Den månedlige kostnaden for et abonnement på 25 minutter klassisk massasje, er kun 650 kr. Kostnaden for abonnement på 50 minutter massasje ligger på 799 kr. 

Det lønner seg med andre ord å anskaffe et abonnement. Vi liker å belønne kunder som kommer tilbake, fordi massasje bør være en tjeneste til deg selv som integreres i hverdagen.

Massasje rygg og nakke

Kanskje aller best er massasje for rygg og nakke. Massasjen utløser nemlig blodstrømmen, slik at muskler som tidligere var anspent, kan løses helt opp. 

Rygg- og nakkeproblemer er blitt noen av de største lidelsene som følge av sitteepidemien. Maalish ønsker å ta fatt på norske rygger og nakker for å sørge at de fungerer optimalt, og at våre kunder lever bedre liv.

Kom innom i dag!

Har du lyst til å prøve en klassisk massasje? Maalish vil veldig gjerne introdusere deg for din nye favoritt. Vi er fast bestemte på å gi deg de beste 25 eller 50 minuttene i uken din.